top
.

 

OCULUS Pentacam® - Analyse af forreste kammer.

Siden introduktionen i 2002 har OCULUS Pentacam® vist sig uundværlig indenfor forkammer tomografi og er blevet tildelt "The Gold Standard" worldwide.

Se de 3 versioner beskrevet nedenfor;

Pentacam®.

Oculus' præcise Pentacam til analyse og måling af det forreste øje segment.

Udstyret med et automatisk roterende Scheimpflug kamera kan Pentacam® udføre en komplet måling af det forreste øje segment på mindre end 2 sekunder. En præcis analyse af den centrale hornhinde udføres også i processen. 

Under målingen opfanger Pentacam endvidere utilsigtede øjenbevægelser med et sekundært pupilkamera og korrigerer automatisk for dette i beregningsprocessen. 

Glaukom MODUL PREMIUM EDITION

Pentacam® HR.

Oculus' høj resolutions Pentacam der giver billeder af hornhinden i en endnu højere opløsning end Oculus' standard Pentacam.

Udstyret med et automatisk roterende Scheimpflug kamera kan Pentacam® udføre en komplet måling af det forreste øje segment på mindre end 2 sekunder. En præcis analyse af den centrale hornhinde udføres også i processen

Glaukom MODUL PREMIUM EDITION

Pentacam® AXL.

Den nye Pentacam® AXL er en systematisk forbedring af det velkendte Pentacam® HR-teknologi.

Ud over forreste segment tomografi, den oprindelige funktion af sin forgænger, har Pentacam® AXL integreret aksial længdemåling, en funktion, som gør det muligt at foretage præcise IOL beregninger.

Ved hjælp af én enhed og én målingsprocedure og pålidelig Pentacam® software!

Glaukom MODUL PREMIUM EDITION
Designed by RTEAM