top
.

 

Spectralis HRA.

Spectralis HRA er det klassiske diagnostiske apparatur, som har dannet basis for hele produktgruppen. Dette apparat har vundet anerkendelse, som en standard for billeddiagnostik på verdensplan.

SPECTRALIS HRA indeholder op til 3 forskellige lasere. Den fulde version indeholder muligheden for at optage fem distinktive billedtyper som inkluderer: Fluorescein angiografi, ICG angiografi, Rød-frit, infrarød og blå laser autofluorescens. Disse billedtyper kan enten optages enkeltvis eller simultant og kan tilmed erhverves som en dynamisk sekvens, som giver vigtig information i opfyldningsfasen ved FA og ICG.

Digitale kameraer giver plads til konfokal skanning lasersystem ved at tilføje bevægelse, dybde, høj kontrast og skarphed til billederne.  I stedet for at kæmpe og manipulere med et bredt spektrum af hvidt lys fra en blitz, er billedsystemer med laser designet til præcist at belyse pixel for pixel og benytte den ideelle udvalgte bølgelængde til den valgte billedoptagelsesmetode.

Dual-Beam Teknologien giver mulighed for Simultan FA og ICGA.

Spectralis HRA er optimeret til at foretage optagelser fra de frigivne bølgelængder fra fluorescein og ICG. Den kan optage begge kontraststoffer samtidig, hvilket giver et billede af både den retinale og choroidale blodcirkulation på samme tid. Billederne er ikke kun skarpere og mere detaljerede end ved traditionelle funduskameraer, men den hurtige skanningshastighed muliggør en dynamisk optagelse, hvilket kan fange finesser som partielle blodpropper.

 Systemet kan optage disse fine og detaljerede billeder ved at benytte cirka en 1/5 del af det kontraststof, som der er behov for ved traditionel fundusfotografering - en fordel for både patient, personale og økonomien.

Designed by RTEAM