top
.

 

Spectralis HRA+OCT.

SPECTRALIS HRA+OCT udgaven kombinerer SD-OCT og fem distinktive billedoptagelsesmuligheder som inkluderer: Fluorescein angiografi, ICG angiografi, Rød-frit, infrarød og såvel også blå laser autofluorescens.

SPECTRALIS HRA+OCT – multibilledapparat. SPECTRALIS er fusionen mellem konfokale skanning laser billeder af fundus og Spectral-Domain OCT. Dette simultane to-strålede system, benytter fundusbilledet til aktivt at guide OCT skanneren i realtid og danner herved en ny form for billedoptagelse: Tracking Laser Tomografi.

For at få det fulde overblik over en sygdom, hvilket er vigtigt for at kunne forstå kompleks patologi, tilbyder multibilledoptagelse en dyb forståelse i strukturen, funktionen og den metabolske aktivitet i retina. Det medfører ydermere et mere flydende patientforløb og god håndtering af sygdommen. BluePeak – blå laser autofluorescens giver viden om sundhedstilstanden i RPE/Fotoreceptor laget - non-invasivt - uden at skulle injicere kontraststof. 

Dette apparatur er det ultimative diagnostiske værktøj. Det er med til at spare tid for både patient og personale, da alle undersøgelser relateret til retina kan foregå et sted.

Designed by RTEAM