top
.

 

Vissard 3D

En skærm til test for mesopi og natblindhed, som er nem at håndtere for kunden og med de sjove tavler, får kunden en god oplevelse med denne skærm. Idet at skærmen minder om andre kendte devices, bliver brugeren straks fortrolig med testen og kan hurtigt gennemføre undersøgelsen.

Vissard 3D software er let at gå til med et interface, som guider brugeren igennem de forskellige tests.

PARK 1® 

PARK 1 ® er en unik enhed, der forbinder en klassisk Auto-Refractor med en Scheimpflug baseret Pachymeter (uden kontakt med patienten) og et reelt keratometer. 

Forskellige målings tilstande (PARK / ARK / P / K) tillader fleksibel tilpasning, mens den indbyggede printer giver en hurtig udskrift. Alle målte data vises på den store touch-skærm. HWTW, PD og pupildiameter er også vist.

Den gennemprøvede Scheimpflug teknologi bestemmer hornhindens præcise tykkelse baseret på 600 punkter på en vandret 4mm skive. Endvidere kan den målte IOP fra et separat Tonometer korrigeres efter hornhindens tykkelse ved brug af flere korrektionstabeller, valgbar i enheden.

Ud over sin fremragende tekniske egenskaber, er det ergonomiske design perfekt til montering på brydnings enheder. Det integrerede patient data management system kan let forbindes til din eksisterende EPJ-system.

Oculus' PARK 1® giver med sit enestående design og banebrydende teknologi sikkerhed og pålidelighed under dit daglige arbejde.

Designed by RTEAM