top
.

 

Om Eyeoptics.

EyeOptics er specialiseret i at sælge diagnostiske og optiske kvalitetsprodukter til det danske marked. Firmaet har eneforhandlingen af diagnostisk og optisk udstyr fra de to anerkendte tyske firmaer Heidelberg Engineering og OCULUS.

Eyeoptics stræber efter at give den bedste service og yder professionel rådgivning på baggrund af indgående produktkendskab. 

Derudover vejleder firmaet i produkternes anvendelse og muligheder ned til mindste detalje. Dette er for at sikre, at kunden har det bedste udgangspunkt for brug af produktet. 

Michael Zahle, der tegner EyeOptics, har været i den optiske branche siden 1996. Han er uddannet optometrist fra Synoptik, og han har derudover arbejdet som sælger indenfor det diagnostiske og medicinske område siden 2001. 

I 2006 stiftede han firmaet EyeOptics, som i dag leverer udstyr til en bred vifte af landets øjenafdelinger, optikerforretninger og praktiserende øjenlæger.

I 2018 blev Annette Bøttiger ansat som administrativ blæksprutte for at afhjælpe den stadigt stigende arbejdsbyrde. Annette har 18 års erfaring fra den optiske branche og brænder for at yde den bedste service.  

Designed by RTEAM