top
.

 

Block Optic

I 1974 startede virksomheden BLOCK OPTIC med forhandling af oftalmologiske apparater og instrumenter. Allerede samme år blev sortimentet udvidet med inventar. Fra dette tidspunkt var øjenlæger og optikere i stand til at vælge fra hele spektret af oftalmologiske apparater og instrumenter samt en bred palet med interiør som gulvbelægning, gardiner og møbler, sanitetsgenstande, fliser, lamper, skillevægge, døre og lofter. Derudover blev der oprettet en planlægnings- og kundeserviceafdeling. Med dette trin var BLOCK en af ​​de første virksomheder inden for optiker / oftalmologisk sektor i Tyskland, der specialiserede sig i funktioner og udstyr til optikere og øjenlæger. Gennem samarbejde med øjenlæger og optikere udviklede BLOCK kvalitetsunits såsom CT, Vario, Duoline, Titan, Opal, Onyx, Jade, Solitair eller det yngste medlem af produktsortimentet Innovario. Derudover fremstiller virksomheden BLOCK phoropter-skinner, phoropter-arme, stativer til elektrisk udstyr, spejlsystemer og kontaktlinseborde. Lige så stor betydning er specialfremstillingen af ​​individuelt tilpasset inventar, skriveborde og underkonstruktioner, der lever op til kundens krav. Antallet af ansatte i BLOCK Group inden for salg, administration og produktion er vokset markant i forhold til de første år. Ingeniører, designere, programmører, teknikere, maskinister, elektroniske teknikere og tømrere sørger alle for, at hele BLOCK-produktsortimentet produceres i højeste kvalitet. Det kommercielle personale sørger for, at der er en jævn og perfekt organiseret distribution i ind- og udland. BLOCK's egen udviklings- og produktionsafdeling skaber teknisk og ergonomisk innovative koncepter og sørger for realisering. I samarbejde med ansatte og frie arkitekter og designere skabes trendsættende løsninger.

Units af høj kvalitet.

Individuelt designede refraktions- og undersøgelsesunits, specialfremstillet  og sammensat efter kundens ønsker og prøverummets proportioner - Dette er hvad BLOCK står for!

 

Stole.

BLOCK designer og fremstiller stole til units under kvalitetsstemplet  „made in Germany“ og lever op til det. 

Visual acuity systems.

BLOCK OPTIC har gennem de sidste 10 år koncentreret sig om håndtering af synsprøvens udfordringer. 

Af denne indsats er opstået en multifunktionsskærm til prøverummet;  “Polaphor® HD “ fra teamet for udvikling og konstruktion hos BLOCK OPTIC.

Designed by RTEAM