top
.

 

Heidelberg Produkterne

Heidelberg Engineering designer, producerer og distribuerer diagnostiske instrumenter til øjenspecialister i hele verden. En ny æra inden for billeddannelse af strukturer i øjet blev født i 1991 med indførelsen af en række hybride instrumenter fra Heidelberg Engineering. Heidelberg Engineering kombinerer medicin og fysik til at fremvise de fineste detaljer i øjet; detaljer tyndere end et ark papir og mindre end et knappenålshoved.

Virksomhedens centrale teknologier omfatter konfokal mikroskopi, scanning-lasere og optik, optisk kohærens tomografi og software billedanalyse. Heidelbergs produkter anvendes verden over af øjenlæger og optometrister til at scanne patienternes øjne for tegn på sygdom og medvirker ligeledes i håndteringen af patienter, der viser sig at have sygdomme relateret til øjnene. Tidlig diagnose af sygdomme er med til at forsinke og forhindre de mest almindelige årsager til blindhed.
Heidelberg Engineering er en privatejet virksomhed med hovedkvarter i Heidelberg, Tyskland. Virksomheden distribuerer sine produkter gennem et net af selvejede datterselskaber og distributionspartnere i de fleste lande i verden.

Heidelberg Spectralis.

Spectralis er kombinationen af et konfokalt skanning laser oftalmoskop (cSLO), til højtopløselig billeddannelse af fundus og simultant erhvervede Spektral-Domæne OCT billeder.

Heidelberg Anterion.

Anterion er forkammer OCT, som med swept-source billeder viser de vigtigste segmenter i én undersøgelse.

Heidelberg Retina Tomograph.

Heidelberg Retina tomograf (HRT) er et konfokalt laserscanning system til billeddannelse af de forreste og bageste dele af øjet. Det består af tre moduler, som kan anvendes uafhængigt eller i kombination med hinanden.

Heidelberg Edge Perimeter.

Heidelberg Edge Perimeter (HEP) udfører innovative funktionskontroller af det visuelle system.

Designed by RTEAM