top
.

 
Heidelberg ANTERION®.

ANTERION® udnytter kraften i højtopløselige swept-source OCT billeder til at vise de vigtigste undersøgelser i forkammersegmentet i en opgraderbar platform. 

Resultatet: En enkel og effektiv løsning, der samler hornhindetopografi og tomografi, forreste segmentmålinger, akselængde målinger og IOL beregning i én arbejdsgang. De daglige rutiner indenfor grå stær, refraktiv kirurgi samt hornhinde- og glaukomdiagnostik bliver lettere og mere pålidelige såvel som tidsbesparende.   

ANTERION® leverer billeder i høj kvalitet og udfører omfattende målinger, mens den minimerer den tid, der er nødvendig for at udføre flere anterior segment undersøgelser.  Undersøgelsestiden er kort og der er intet behov for at flytte patienten. Samtidig giver visuel bekræftelse af alle målinger med højtopløselige swept-source OCT-billeder en diagnostisk tillid.

ANTERION®  er baseret på Imaging-appen til en høj opløsningsvisualisering af hele det forreste segment og tilpasser sig forskellige kliniske behov med tre valgfri applikationer: Cornea App, Cataract App og Metrics App.

Designed by RTEAM